Locatie Hoofdstraat 26
9531 AG Borger
0599 – 234386

ma - do: 8.30 - 18.00
vr: 8.30 - 20.00
za: 8.30 - 17.00

Verf

Bij Hubo Borger vindt u een uitgebreide standaard collectie van kwaliteitsverf van merken als Histor, Karakter, Rambo, Wijzonol, Tenco, Flexa en Hammerite. Wij verkopen verf voor iedere klus. Zo bent u aan het juiste adres voor bijvoorbeeld hoogglanslak, muurverf en buitenbeits. Wat u ook wilt verven, met onze verf en onze verfmaterialen kunt u rekenen op een perfect resultaat.

Voor iedere kleur verf

Kleur is bepalend voor sfeer en het kiezen van de juiste verfkleur is dan ook lastig. Onze specialisten adviseren u dan ook graag. Zij zijn op de hoogte van de huidige trends en hebben veel kennis van kleursamenstellingen.

Kunt u de gewenste kleur niet vinden binnen ons standaard assortiment? Wij beschikken over een moderne volautomatische verfmengmachine waarmee we nagenoeg alle kleuren kunnen creëren in diverse kwaliteiten van Histor en Sigma professioneel. Wij kunnen zo'n 20 duizend kleuren voor u mengen, met ieder een hoog kleurbereik.

Behang

Wit u een leuk printje op de muur of houdt u gewoon meer van behang dan verf? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Hubo Borger. Kom vooral langs om onze behangboeken op uw gemak door te nemen. Als u een keuze heeft gemaakt bestellen we het behang en kunt u binnen enkele dagen aan de slag.

5% extra korting!

5% extra klantenkorting

 

Dakgootpreventie
Zelf aan de slag!
Vloerendesigner
Deurendesigner
Kastendesigner