Locatie Hoofdstraat 26
9531 AG Borger
0599 – 234386

ma - do: 8.30 - 18.00
vr: 8.30 - 20.00
za: 8.30 - 17.00

Vloeren

De vloer is bepalend voor de sfeer in uw woning. Om de juiste sfeer te creëren bij u thuis, biedt Hubo Borger een breed assortiment aan laminaat en parketvloeren. Zo vindt u binnen onze collectie laminaat en parket verschillende materialen in verschillende tinten.

Diverse voorbeelden van vloeren:

Kwaliteit en service bij Hubo Borger

Onze medewerkers kunnen u informeren over de eigenschappen van de vloeren en kunnen u adviseren over de kleur. Waar u ook voor kiest, Hubo Borger werkt met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Onze kwaliteitsvloeren zijn dan ook zeer duurzaam. Wat natuurlijk gewenst is, want op een vloer moet kunnen worden geleefd.

Heeft u een passende vloer gevonden bij Hubo Borger? U kunt ervoor kiezen om deze zelf te plaatsen, maar wij kunnen de vloer ook voor u leggen. Wij geven u ook graag onderhoudstips mee, zodat u jaren kunt genieten van uw prachtige vloer.

Traprenovatie

Is uw trap niet meer zoals hij geweest is? Of wilt u uw oude trap een compleet nieuwe uitstraling geven? Dit kan nu met het CanDo traprenovatie systeem. Betaalbaar en eenvoudig.

Met CanDo Traprenovatie geeft u gemakkelijk, snel en voordelig uw bestaande trap weer een nieuwe uitstraling. U kunt kiezen voor het gemak van ‘kant-en-klare’ treden van laminaat. Deze zijn direct klaar voor gebruik en hoeven niet meer te worden afgewerkt of u kiest voor de natuurlijke uitstraling van treden met een eiken toplaag. Deze kunnen na installatie volledig naar eigen smaak afgewerkt worden.

5% extra korting!

5% extra klantenkorting

 

Dakgootpreventie
Zelf aan de slag!
Vloerendesigner
Deurendesigner
Kastendesigner